Centrala: +381631323009

BIKE-PARKING-LIFT

LIFT ZA BICIKLE KOJI POSTAVLJA NOVE STANDARDE U UDOBNOSTI I OPTIMALNOM KORIŠĆENJU PROSTORA

Bike-Parking-Lift® je potpuno novorazvijeni sistem za parkiranje bicikala koji maksimizira efikasnost prostora, jednostavnost korisnika i ekonomičnost. Sa ovim sistemom za podizanje bicikala, prostori za skladištenje bicikala mogu biti optimalno organizovani i upravljani na način na koji nijedan drugi sistem za parkiranje bicikala ne može.

Postavlja standarde u pogledu pogodnosti, savršenog sistema organizacije i optimalnog korišćenja prostora, mereno zapreminom po m3 i po m2 površine. Pored toga, impresionira najboljom efikasnošću i najvećom efektivnošću u kombinaciji sa planiranjem prostora koji je za njega koordinisan. Bike-Parking-Lift® i naše iskustvo u optimizaciji, planiranju i konceptu prostorija za bicikle inspirisaće graditelje, menadžere i vlasnike bicikala!

KOMFORNI PODIZAČ „NO-GRAVITI“: PODIŽE GRAVITACIJU VLASTITE TEŽINE BICIKLA SA SVAKIM BICIKLOM

Ovo podiže svaki bicikl i dovodi ga u položaj za parkiranje! Bicikli težine do 30 kg (kao što su e-bicikli) se podižu bez napora i bezbedno u vertikalni položaj za parkiranje. Specijalno razvijeno Kinetic rešenje prevazilazi gravitaciju sopstvene težine bicikla mehanički, tako da se automatski pomera iz horizontalnog položaja u položaj visećeg parkinga bez ikakvog napora. – Ovaj sistem zovemo „Bez gravitacije“.

IDEALNO ZA BICIKL BILO KAKVE VELIČINE – OD DEČJIH DO TURING BICIKLA.

Biciklistička dizalica je napravljena tako da može da primi bicikl bilo koje veličine; od dečjeg bicikla do odraslog tourera. Mehanička efikasnost No-Graviti Lifter-a može se individualno i optimalno prilagoditi biciklu tako da se svaki bicikl, od najlakšeg do najtežeg e-bicikla, optimalno dovede u horizontalni položaj za parkiranje uz „meko kretanje“. Tako da svaki vlasnik može da dovede u svoje parking mesto – od deteta do starijeg – bez ikakvog napora – i nazad.

MODERAN INDUSTRIJSKI DIZAJN I OPREMLJEN ZA NAJTEŽU UPOTREBU

Dizajn Bike-Parking-Lift®-a uverava svojim bezvremenskim, modernim i jednostavnim industrijskim dizajnom. Uklapa se u bilo koju arhitekturu, bilo staru ili novu. Forma je dizajnirana tako da ne podleže trendovima i tako decenijama izgleda moderno. Kvalitet materijala koji se koristi garantuje da će i nakon godina naporne upotrebe dizalica za bicikl izgledati kao nova.

Bike-Parking-Lift® je otporan na klimu i vremenske prilike, a njegov dizajn ga čini idealnim za upotrebu u javnim prostorima, kao što su parking mesta na železničkim stanicama, šoping centrima, itd.

MAKSIMALNI KAPACITET PARKINGA BICIKLA PO M2 POVRŠINE I OPTIMALNO PLANIRANJE PROSTORA.

Postojeći sistemi za parkiranje bicikala zahtevaju ili podešavanje visine prostorije (više od 210 cm) ili povećanje površine prostorije kako bi se dobio propisani broj parking mesta za bicikle. Međutim, ove promene u konstrukciji su veoma veliki pokretači troškova. Zbog toga smo razvili Bike-Parking-Lift® kako bismo dobili savršen sveukupni sistem koji se sastoji od planiranja prostora uklj. optimalno usklađen sistem za parkiranje bicikala sa idealnom visinom prostorije od 210 cm za podrume, koji mora da ispunjava visoke zahteve:

  • Ekonomski niski ukupni troškovi
  • Maksimalni kapacitet bicikla po m2
  • Do 40% više parking mesta uz opremu
  • Maksimalni komfor za vlasnike bicikala zahvaljujući liftu bez gravitacije
  • Sprovodi bezbednosne propise čak i tokom svakodnevne upotrebe
  • Osigurava stabilan parking kroz optimalno planiranje prostora i uređenje biciklističkog lifta

OPCIONALNO: ŠEMA BOJA PREMA ZAHTEVIMA KUPCA

Standardno, kućište Bike-Parking-Lift®-a se isporučuje od eloksiranog, bezbojnog aluminijuma, a klizač No-Graviti Lifter-a je u zelenoj boji. Na zahtev kupca i opcije, izbor boje za kućište i nosač se može slobodno izabrati. Na ovaj način je takođe moguće razviti ili implementirati sopstveni jezik korporativnog dizajna, npr. za provajdere u oblasti rešenja mobilnosti za iznajmljivanje kao što su kompanije za iznajmljivanje bicikala ili za javne ustanove koje nude parking mesta za bicikle.

JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU I BEZBEDAN ZA UPOTREBU

Kada smo razvijali i koristili Bike-Parking-Lift®, pobrinuli smo se da široka ciljna grupa korisnika – od male dece do starijih građana – može bez problema da koristi biciklistički lift. Zbog toga smo se tokom razvoja posebno fokusirali na bezbednost i primenu bez problema, tako da je upotreba biciklističkog lifta jednostavna i bezbedna.