Centrala: +381631323009

Pregled proizvoda

Da li tražite rešenja za parkiranje koja štede prostor za vaš automobil ili bicikl? Nudimo vam individualno i najbolje rešenje zasnovano na projektu: od klasičnih duplih sistema za dva automobila jedan iznad drugog pa sve do velikih potpuno automatskih parking sistema sa do 1.000 i više parking mesta. Evo naših proizvoda!

Parklift

Sistem koji najviše koristima. Princip je izuzetno jednostavan: jedan ulazni nivo pretvara u dva nivoa parkinga. Maksimalni nivoi operativne i funkcionalne bezbednosti idu ruku pod ruku sa nizom opcija koje se mogu izabrati.

Platforme

Parking platforme nude optimalno rešenje kada je u pitanju maksimalno iskorišćenje raspoloživog prostora. Mogu se grupisati i pomerati kao jedna celina kako bi se povećao ukupan broj parking mesta. U nekim slučajevima, ova tehnika omogućava da se udvostruči broj mesta!

Comblifts

Naši Combilift sistemi su modularni parking sistemi koji mogu da skladište vozila na do tri nivoa i do četiri reda jedan iza drugog. Nova COMBILIFT generacija još više štedi prostor, fleksibilnija i još moćnija.

Combiparker

Slimparker-Crossparker

Kada ima više prostora po dužini nego po širini, Slimparker 557 pokazuje svoje prednosti. Ovaj tanak sistem zahteva samo širinu instalacije od 2,60 metara u uskim trakama između zgrada. Crossparker 558 nudi proširenje na Slimparker 557 što se širine tiče.

Parksafe

Kada koncepti sistema za parkiranje stignu do neba, onda će najverovatnije jedan od ovih automatski sistema za parkiranje doći u igru. Na osnovu principa regala za skladištenje, vozila se parkiraju u delove za skladištenje postavljene desno ili levo. Ovo će rezultirati tornjem, jamom ili kombinacijom toranj/jama – tačno prilagođeno individualnim zahtevima projekta. Modeli Parksafe kompanije WOHR opremljeni su centralnim vertikalnim liftom, koji potpuno automatski transportuje automobile do sledećeg slobodnog parking mesta i čuva od krađe ili vandalizma.

Levelparker

Odgovor na pitanje „Da parkirate sami ili da parkiramo umesto Vas?“ vrlo je lako dati kada je u pitanju udobnost i dodatna sigurnost. Bez potrebe da se vozite uz uske rampe ili da se spotičete na stepenicama, automobili se jednostavno parkiraju u redove. A kada put postane sužen, opet rešenje je: kompaktan parking.

Multiparker

Naravno, sve je relativno – ali kada se radi o zaista velikom broju parking mesta, preporučuje se izbor sistema iz ove ponude. Ovde jedinice za skladištenje i preuzimanje ili šatlovi pomeraju vozila duž sve tri ose kretanja. Različite verzije zadovoljavaju širok spektar različitih zahteva, čija je svrha uvek da se dobije maksimalna količina prostora kako bi se mogle smestiti još veće količine vozila, putem bočnog i vertikalnog slaganja navedenih vozila kako.

Bikesafe

Inteligentna garaža za bicikle koja nudi do 128 parking mesta. Otporni na krađu i zaštićeni od vandalizma, bicikli se mogu uzeti i dovesti do izlaznog područja za otprilike 16 sekundi. Dostupan 24 sata dnevno; nije potrebno operativno osoblje.

BIKE-PARKING-LIFT

Biciklistički lift koji vuče sve bicikle u horizontalni položaj za parkiranje.